Sider

fredag den 22. februar 2013

Dagens outfit: Skovmandsskjorten

Skjorte: Only - Top: H&M - Jeggings: Vero Moda 
Støvler: Anna Field - Armbånd: H&M - Læber: MAC "See Sheer"

Jeg havde egentlig dette på for et par dage siden, men ville ikke lige poste to outfitposts i træk, da det bliver lidt for kedeligt! Men det er med min nye skovmandsskjorte - resten er bare holdt i sort, da jeg ikke har nogle jeans, der er helt så mørkeblå som skjorten, og så bliver det bare lidt for rodet farvemæssigt efter min smag, når der nu sker så meget på skjorten i sig selv. Og så selvfølgelig mine elskede brune støvler som jeg elsker sammen med skjorten. Mit ur mangler igen, men jeg har nu endelig fået det tilbage i dag! :)

De sidste par dage har jeg haft lov til at holde fri fra praktikken, så det har bare været så utrolig skønt! Jeg brugte hele dagen i går på at gøre min lejlighed skinnende ren til, at jeg her i morgen får besøg af min skønne veninde Nina, som jeg ikke har set i hele 2 år nu - det er alt for længe! I dag har jeg haft besøg af mine forældre, da min far skulle ordne et par forskellige ting i min lejlighed. Det er skønt at have sin helt egen handymand til rådighed ;) Derudover har jeg løbet en tur og ellers bare fredagshygget. Så alt i alt en super dag, men er sikker på i morgen bliver endnu bedre - jeg glæder mig så meget til at få besøg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...