Sider

mandag den 4. februar 2013

Det ultimative eneboermad


Jeg bor jo alene, og så er det jo altså bare ikke hver dag, jeg gider at tilberede den helt store festmiddag til mig selv. Derfor er det der med pasta og pastasauce bare en dejlig nem klassiker for mig - det er noget bedre end pasta med ketchup, som jeg slet ikke bryder mig om.

I Tyskland kan man købe disse fantastiske pastasaucer fra Knorr, der bare skal blandes i vand og så er de færdige efter 2 minutter. Jeg kan meget bedre lide dem end Dolmiosaucer osv. og så ender man heller ikke med at smide et halvt glas ud. Og prisen? Tror de koster omkring en 1 euro pr. brev. Det er da lige til at overkomme. Så når jeg en sjælden gang er i Tyskland, skal jeg lige love for, at jeg køber en stor mængde med hjem. Så hvis du ligesom mig har en hang til utrolig nem mad, så tjek disse ud næste gang, du er i Tyskland :)


Super nemt og lækkert! Dog ikke særlig nærende og sundt, men whatevs.. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...