Sider

lørdag den 9. februar 2013

En ny skovmandsskjorte og skøn familiehygge


Jeg har haft en super hyggelig dag! Mine forældre, søster og ikke mindst søde Minnie kom og besøgte mig, og vi var lige et hurtigt smut ude og shoppe, hvor jeg faldt over denne skjorte i Vero Moda. Jeg har før kigget på og prøvet den, men jeg synes den var lidt for dyr. I dag fandt jeg den dog på tilbud til bare 100 kr, og så slog jeg da selvfølgelig til. Kan super godt lide "skovmandsskjorter", men har ikke én i disse klassiske farver, og så er jeg vild med nitterne på lommerne, hvilket gør den lidt mere feminin. Så den glæder jeg mig helt vildt til at få prøvet!

Efter shoppeturen hyggede vi med lidt fjernsyn og fastelavnsboller, hvorefter vi hentede mad fra Sunset. Derefter kørte de hjem igen, og nu sidder jeg ellers helt alene tilbage. Ej, det er nu fint nok - jeg savner bare allerede Minnie så meget. Det er skrækkeligt, som jeg elsker den hund! Men ja, en skøn dag med familien, så det kunne ikke være bedre :)

P.S. Jeg har endelig fået lavet en "Om mig" side, så læs den endelig, hvis du er interesseret..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...