Sider

søndag den 10. februar 2013

En sjælden produktiv søndag


Mange gange når jeg har en fridag er jeg indbegrebet af dovenskab. I dag var dog en sjælden undtagelse, hvor jeg rent faktisk fik lavet alt det, jeg havde planlagt. Jeg fik gjort lidt rent, skiftet sengetøj, vasket tøj og ikke mindst bagt nogle lækre rugstykker, jeg skal bruge til madpakken. Det var godt nok bare én af de der Amo-blandinger, men jeg er stadig stolt over, at jeg kunne finde ud af at lave dem, og de er super lækre!

Derudover fik jeg også løbet en tur. Jeg løb lidt længere end jeg plejer, og det gik overraskende godt, selvom jeg stadig døjer med smerterne i mine ben. De er da også noget ømme nu, men jeg bliver nødt til at finde ud af, om det bare er fordi jeg er i dårlig form eller hvad ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...