Sider

søndag den 3. februar 2013

Et glædeligt gensyn og travl weekend

(Billedet er fra december)

Jeg beklager tavsheden på bloggen de sidste dage, men jeg har haft andre ting at se til. Har været hjemme ved mine forældre på weekend, fordi jeg skulle arbejde. Jeg havde jo efterhånden heller ikke set min lille dejlige hund i to uger, så det var så ufattelig skønt at se hende igen! Og resten af min familie selvfølgelig også ;)

Weekenden har jo selvfølgelig bestået meget af arbejde, men ellers har jeg bare hygget mig med familien, så jeg har stort set ikke haft min computer tændt. Og så har jeg jo desværre også brugt en del tid på hjemtransporten i dag, så nu når jeg endelig var hjemme har jeg bare brugt aftenen til at flade ud på sofaen til "Borgen" og derefter "The Blind Side". Det var så tiltrængt! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...