Sider

mandag den 18. februar 2013

Hyggedag med mor og shopping


Så skal vi vist lige tilbage i en god rytme på bloggen igen! Har haft en rædselsfuld weekend på jobbet og havde sent fri begge dage, så derfor har jeg simpelthen været for træt. Men i går efter arbejdet skulle jeg heldigvis ikke tænke på at komme hjem med bus - min mor kørte mig nemlig hjem, da hun har vinterferie denne uge. Derefter blev hun så hos mig og sov, og da jeg havde en fridag i dag, så var vi på en hyggelig shoppetur sammen.

Jeg var på udkig efter en kjole til min fars kommende 50 års fødsesldagsfest, hvilket har været noget af en opgave, da der er utrolig få kjoler i butikkerne lige for tiden - ved ikke hvorfor, men der har virkelig bare ikke været ret meget at vælge i mellem. Men jeg endte heldigvis med at finde én alligevel. Den er fra en Vero Moda outlet, og var sat ned fra 400 til bare 150 kr - noget af et tilbud! Og den er super sød og enkel, og så var jeg bare lettet over endelig at finde én, jeg kunne lide. Så det var en succes :)

Derudover har jeg også modtaget min armyjakke fra Only. Jeg fik den sendt hjem til mine forældres hus, så derfor har jeg først fået den med hjem nu. Men jeg er super glad for den og fik allerede indviet den i dag. Derudover har jeg også købt et par basisting fra H&M; en sort basistrøje og et par sorte joggingbukser til arbejdsbrug. Så det har været en super skøn dag, mest af alt fordi jeg tilbragte den med min skønne mor :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...