Sider

mandag den 25. februar 2013

Lidt nyt pynt til lejligheden


Jeg fik lov til at printe dette billede ud på canvas på mit praktiksted i sidste uge. Derefter klæbede jeg det op på en plade og fik også købt en ramme dertil. I fredags da mine forældre var på besøg fik min far så boret hul i væggen (stenhårde betonvægge er bare det bedste!!) og hængt det op i mit køkken. Så nu hænger det der og pynter så fint. Jeg elsker skylinebilleder fra New York om aftenen, lysene er så smukke! Årh, jeg vil så gerne til New York engang :)

2 kommentarer:

  1. Super flot og tidsløst billede, den sort hvide stil på væggen holder bare :) Vi har også lige fået lidt sort hvide plakater til væggen fra BY LUX, de er super flotte http://bylux.dk/shop/frontpage.html

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...