Sider

torsdag den 14. februar 2013

Opskrift: Frisk pasta med rucolapesto og rejer


Ingredienser
1 pakke frisk spaghetti (fx Pastella)
150 g rucola
150 g rejer
75 g ristede pinje- eller solsikkekerner
2 spsk. revet parmesan
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde
1. Skyl og tør rucolaen og læg størstedelen af bladene i en blender.
2. Blend rucolaen med hvidløget, den revne parmesanost, pinje-/solsikkekerner (gem evt. lidt af dem til serveringen), halvdelen af olivenolien og tilsæt salt/peber efter smag.
3. Kog pastaen efter anvisning.
4. Varm resten af olien i en wok og vend rejerne i.
5. Tilsæt pasta og pesto i wok'en og og vend det hele sammen.
6. Servér med lidt frisk rucola, lidt pinjekerner og drys med en smule parmesan. Velbekomme!

Jeg lavede denne ret i går aftes inden jeg blev dårlig, så derfor kommer den først op på bloggen nu. Opskriften stammer oprindeligt fra en flyer, jeg fik i et supermarked fra Pastella, men jeg er så glad for den, at jeg ville dele den her - har dog tilladt mig at ændre et par ting her og der :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...