Sider

onsdag den 20. februar 2013

Renseprodukter: Min aftenrutine til kombineret hud


At rense og passe på sin hud er super vigtigt. Jeg har før fortalt, at min hud det sidste halve års tid, harværet lidt problematisk mht. urenheder. Den er dog imidlertid blevet så meget bedre i løbet af den sidste måneds tid. Jeg er slet ikke sikker på, had der har gjort forskellen. Måske er det nogle af produkterne, jeg bruger eller også er det den ansigtsbehandling, jeg fik i januar. Eller også ville den have makket ret under alle omstændigheder, og det er måske bare noget hormonelt? Hvem ved - her er dog de produkter, jeg bruger til min hud, og som virker godt for mig. Min hudtype er forresten kombineret :)

Step 1 - Afrensning
Matas 2-fase Øjenmakeup Fjerner, 50 kr: Jeg bruger denne øjenmakeupfjerner til netop det - at fjerne øjenmakeuppen. Dette er ikke nødvendigvis min yndlings af slagsen, og jeg plejer at bruge lidt forskellige alt efter, hvad der lige er på tilbud osv. Denne fjerner nemt og blidt makeuppen, dog har den det med at irritere mine øjne en lille smule efter, jeg har brugt den. Ikke noget helt vildt, de kan bare godt løbe en smule i vand, men det går nok.
Derma Rensegel, 60 kr: Indpakningen på dette produkt er blevet lavet om, siden jeg købte denne, men jeg går ud fra, at produktet stadig er nogenlunde det sammen indeni. Jeg har brugt denne i mange år, og den fungerer super godt. Den er virkelig mild og naturlig, men fjerner effektivt makeuppen og renser huden godt igennem.
Body Lab Facial Sponge, 27 kr: Jeg bruger altid disse svampe til at påføre og fjerne rensegel'en fra Derma med. De fungerer eksfolierende og er super økonomiske, da de kan vaskes.

Step 2 - Fugt
La Roche-Posay Effaclar Duo, 144 kr: Da min hud var rigtig træls for et par måneder siden, købte jeg denne fugtgel, da jeg havde hørt en masse godt om den på youtube. Det er en fugtgel, der er beregnet til uren hud og giver fugt samtidig med, at den renser huden og modvirker urenheder. Denne kan måske være én af grundene til, at min hud er blevet bedre. Det er som sagt svært at sige, men jeg tror helt sikkert, den har haft en positiv virkning. Jeg bruger den som en fugtgivende creme hovedsageligt i t-zonen hver aften. Før brugte jeg bare en almindelig dagcreme i hele ansigtet, men jeg tror simpelthen, det har været for fedtet til min hud. Derfor er denne så fin, da den er let og slet ikke stopper porerne til.
Matas Dagcreme til normal hud, 60 kr: Denne creme bruger jeg de fleste aftener, de steder, hvor min hud er mere tør, og derfor har brug for mere fugt. Den er ganske udmærket, og jeg kan super godt lide, at der ikke er parfume i den.

Og det er sådan set det! Jeg tror på at holde det så simpelt og med så få produkter som muligt. Jeg mangler dog at anskaffe mig en øjencreme, jeg glemmer det bare altid..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...