Sider

torsdag den 14. februar 2013

Småsygdom og LOST-maraton


Beklager tavsheden på bloggen, men jeg har simpelthen været så træt og ved siden af mig selv de sidste par dage, og det kulminerede åbenbart i lidt opkast i går aftes. Super hyggeligt! :( Så jeg blev hjemme fra praktikken i dag, da jeg ikke ville risikere noget. Jeg har det dog bedre nu, selvom appetitten stadig ikke er 100%, men det går jo nok.

Jeg har derfor brugt dagen i dag på at flad ud på sofaen til LOST. Jeg er næsten færdig med sæson 2 nu, men YouBio har kun serien indtil slutningen af denne måned, så det er nok tvivlsomt, at jeg når at få set den færdig (der er 6 sæsoner i alt!) inden da med min begrænsede tid lige pt. Men god er den i hvert fald! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...