Sider

søndag den 10. marts 2013

Aldrig mere HPV-vaccine!


Ja, jeg fik min sidste HPV-vaccine i går og ih, hvor det sved. Det var slet ikke behageligt, så jeg er bare så glad for, at det endelig er overstået. Jeg har også denne gange fået en kæmpe bule som er helt rød, varm og vildt øm. Det er så trælst! Men på trods af mit klynkeri er jeg nu stadig super glad for at have fået vaccinen. Det er en mulighed man bare ikke skal forspilde :)

Har jo som sagt haft en super hektisk weekend med min fars 50 års fødselsdag og alt der kommer dertil af forberedelser. Men det hele gik super godt og efter planen, så det kunne ikke være bedre. Jeg blev også klippet i går, og jeg fik taget et godt stykke af. Så nu er det rimelig kort og klippet helt lige over, som man måske kan ane på billedet. Jeg er rigtig glad for det, selvom jeg altid er ked af at få noget længde af. Men sådan er det desværre bare med mit hår - det bliver altid slidt og aldrig langt. Øv!

Nå, men jeg vil smutte i seng nu - har haft en lang dag med en masse rejsen og ikke nok søvn i nat. Beklager mine kedelige indlæg disse dage, men jeg har en masse spændende indlæg planlagt her i løbet af ugen :) Og til sidst lige et billede af min fantastiske røde bule på armen, hvor jeg blev stukket. Og den er kun blevet større siden da!

Av av :(

1 kommentar:

  1. Hej Camilla

    Den røde bule du har fået er en helt almindeligt (og tilsigtet) bivirkning af vaccinen. I vaccinen findes en helt ufarlig olie, som skal irritere indstiksstedet så immunceller kommer til stedet og "smager" på vaccinen, så de kan danne beskyttende stoffer mod den rigtige sygdom. Uden olien er det ikke sikkert immunforsvaret ville opdage vaccinen. Det forklarede de mig hos lægernes vaccinations organsisation (http://sikkervaccination.dk/hpv-vaccine). Håber du overlever! Godt du fik den i hvert fald. :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...