Sider

torsdag den 7. marts 2013

Arbejds- og familietravlhed


Årh, hvor har jeg haft et par travle dage på mit praktiksted. Der har været en del sygdom, men også bare rigtig meget at lave lige for tiden, så jeg har haft en masse at se til, og jeg har bare været helt udmattet, når jeg kom hjem. Nu har jeg så heldigvis en forlænget weekend i anledning af min fars 50 års fødselsdag i morgen, så jeg er hjemme ved mine forældre igen, hvor skønne Minnie ligger ved siden af mig og sover (hun snorker!!).

Der bliver nok højst sandsynligt lidt stille på bloggen de næste dage, da jeg har et pænt strengt program. I morgen skal vi bare hygge om far og forberede en masse til fødselsdagsfesten på lørdag. Lørdag formiddag skal jeg både til frisøren og også have min sidste HPV-vaccine. Og om aftenen holder vi så den store fødselsdag, hvortil jeg stadig mangler de sidste forberedelser til den tale jeg skal holde sammen med min mor og søster. Så der er ikke meget tid i overskud!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...