Sider

mandag den 4. marts 2013

Arbejdsweekend og fødselsdage

Mine damer og herrer, jeg præsenterer Minnies "Gå væk!"-ansigt..

Har haft en travl weekend på arbejdet, og det har som altid ikke ligefrem været en kæmpe fornøjelse, men sådan er det jo. Jeg havde heldigvis fri allerede kl. 15 begge dage, så det var lige til at overkomme. I går aftes havde min mor, søster og mig travlt med at forberede en tale til min fars kommende 50 års fødselsdagsfest her på lørdag, og det tog faktisk hele aftenen. Det bliver spændende at se, hvordan det ender!

I dag har min lille hund Minnie fødselsdag! Hun bliver hele 5 år - kan slet ikke forstå, at vi allerede har haft hende så længe. Men hun fik en lille fødselsdagsgave i form af en ny bamse og ellers er hun bare blevet forkælet endnu mere en hun plejer. Nu er jeg dog tilbage i min egen lejlighed igen, så jeg savner hende allerede lidt igen. Heldigvis ser jeg hendes allerede på torsdag, da jeg har fået lov til at holde fri fredag, for det er nemlig der min far har fødselsdag, så der vil jeg gerne være hjemme fra morgenstunden af, og så er der også en del jeg skal hjælpe til med forberedelsen til fødselsdagsfesten. Det skal nok blive super godt - jeg kan bare ikke forstå, han er blevet så gammel, haha ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...