Sider

onsdag den 27. marts 2013

Dagens outfit og negle (fra i fredags!)

"Læder"jakke: Vero Moda - Top: Zara - Jeans: Levi's
Sko: Converse - Bælte: H&M - Ur: Michael Kors

Neglelak: Essie "Smokin' Hot" (2 lag)

Disse billeder er som overskriften også siger fra i fredags. Indlægget har dog ikke lige passet ind i min planlægning her på bloggen før nu. Men dette er i hvert fald, hvad jeg havde på i fredags, både på arbejdet og til koncerten med Mads Langer om aftenen.

Det er min elskede læderjakke fra Vero Moda (fake læder selvfølgelig!), som jeg har haft i et par år nu efterhånden. Derudover havde jeg også min fine top fra Zara på, som jeg købte i Frankrig i sommers, sammen med jeans og Converse. Og så en skøn mørkelilla farve på neglene, og jeg var klar. En læderjakke og mørke negle er altså bare et must, når man skal til koncert ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...