Sider

lørdag den 23. marts 2013

En skøn koncert med Mads Langer


Jeg havde en fantastisk, men hektisk dag i går. Jeg var først hjemme fra arbejdet ved halv fire tiden, hvorefter jeg skulle i bad, gøre lidt rent og pakke en masse ting til Londonturen. Derefter kom min søster ud til mig og vi spiste lækre pizzaer. Og så skulle vi jo så efterfølgende til Mads Langer koncert. Koncerten var blevet rykket til kl. 22 pga. hans optræden i X-Factor, så det var ret sent den startede. Vi var derinde en halv times tid før start, men fik alligevel nogle ret gode pladser tæt på scenen, dog lidt ude i siden, men det gjorde slet ikke noget.

Koncerten var super god. Han har virkelig den mest fantastiske stemme live - den fejler aldrig. Synes dog han sang lidt for mange af de nye sange, som jeg ikke helt kender så godt endnu, men sådan vil det nok altid være. Kunne dog godt lige have brugt lidt flere af de gamle. Men ja, som sagt så gjorde han det helt fantastisk, og det var en super fed oplevelse. Og så tror jeg bestemt også han fik vundet en helt masse pigehjerter i løbet af aftenen - inklusiv mit. Haha, syng en sang og spil guitar for mig, og du er sikret en plads i mit hjerte ;)

I dag kom min mor så og hentede min søster og jeg i min lejlighed, da jeg jo har en masse bagage, jeg skulle have med hjem til Londonturen. Vi var lige et smut i IKEA og et par andre butikker, og jeg kom til at købe lidt ting - dog begge praktiske. Men det kan I få at se i morgen, hvis ikke jeg er ved at gå til af nerver for flyveturen, haha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...