Sider

mandag den 11. marts 2013

Fødselsdagsoutfit fra i lørdags


Kjole: Vero Moda - Sko: Mary B - Øreringe: H&M
Ur: Michael Kors - Læber: MAC "See Sheer"
Negle: OPI "The Spy Who Loved Me"

Jeg fik desværre ikke taget nogle ordentlige billeder i lørdags, for da mig og min søster var ved at tage et par billeder af hinanden, blev vi hevet væk af en stresset og mindre hysterisk mor, der gav os nogle andre opgaver, og så nåede vi aldrig længere. Derfor har billedet i fuld figur også nogle vildt sjove farver, det blev nemlig taget uden blitz og var vildt mørkt, så jeg måtte trylle lidt i Photoshop, men det er jo begrænset, hvor meget man kan redde. Men man kan da se, hvad det forestiller! ;)
Jeg var dog super glad for kjolen, den var både fin, men også super behagelig at have på - så jeg kunne sagtens spise igennem, uden at det kunne ses, haha.

Jeg har bare været en zombie i dag. Jeg aner ikke, hvorfor jeg er så træt. Skulle egentlig have været nede og handle efter arbejdet, men orkede det bare ikke. Så jeg tog i stedet en lidt for lang lur, og nøjedes så med havregrød til aftensmad. Totalt fancy! ;) Men jeg håber godt nok jeg liver lidt op til i morgen, for der er bare ikke noget værre end at gå rundt i zombie-mode hele tiden, når man har en masse, der skal laves..

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...