Sider

fredag den 15. marts 2013

Min makeup på en helt almindelig dag


Step 1: Ansigt
Jeg starter med at påføre et tyndt lag af Gosh's BB Cream (læs min anmeldelse af denne lige her) med denne pensel fra Elf, som giver en skøn og naturlig påføring. Derefter påfører jeg min Pro Longwear concealer fra MAC under øjnene, i næsefløjen, hagen og diverse andre steder, hvor det skulle være nødvendigt. For at ensarte det hele putter jeg også et tyndt lag pudder på bagefter, mest i t-zonen så jeg ikke skinner for meget i løbet af dagen. Denne fra Rimmel er super god, da den er rimelig transparent, og derfor ikke kommer til at se for "kaget" ud i ansigtet.


Step 2: Øjne
Til mine øjenbryn bruger jeg en brun øjenbrynsblyant fra Gosh. Den er ganske udmærket og meget naturlig, da den ikke afgiver alt for meget farve, så det kommer til at se for malet ud. Og så er der en lille børste i den anden ende, som lige gør det ekstra naturligt, hvis man reder øjenbrynene hurtigt igennem bagefter. Derefter bruger jeg en øjenvippebukker fra Elf, da mine øjenvipper ellers ser fuldstændig håbløse ud. Og så er det tid til mascara! They're Real fra Benefit bruger jeg dog ikke mere, da den er blevet tør, men den jeg bruger lige nu (Loreal Volume Million Lashes) er umulig at tage billeder af, da den er så skinnende. Men jeg har ikke nogen mascara, jeg bare altid køber. Det skifter meget - den fra Benefit er dog én af de bedste, jeg har prøvet! Og til sidst tegner jeg en tynd streg med en sort blyanteyeliner over øjet, samt en smule under også, og tværer det en smule ud i kanterne, så det ser mere naturligt ud :)


Step 3: Og så lidt farve!
Ja, så er det tid til lidt fest og farve. Ej, jeg bruger altid en blush på kinderne - farven skifter jeg lidt, da jeg har et par forskellige. Denne fra MAC hedder "Peaches" og er som navnet antyder en skøn ferskenfarve, som giver en super fin glød og ja, den har jeg bare flere gange fået anbefalet til min hudtone af MAC-medarbejderne, så den må åbenbart klæde mig :) Og ellers bruger jeg også altid én eller anden rimelig neutral læbestift. Jeg har mange forskellige, så det kommer an på, hvad jeg nu lige føler for den pågældende morgen. Dem på billedet er "Syrup" og "Hug Me" endnu engang fra MAC. Og så er jeg klar til at erobre dagen! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...