Sider

onsdag den 6. marts 2013

Min yndlingsconcealer: MAC Pro Longwear

MAC Pro Longwear Concealer i NW15, 150 kr

Concealer er absolut én af de produkter, jeg bare slet ikke kan undvære. Både til at dække de mørke rander under øjnene og ikke mindst andre urenheder og skavanker, man ellers kan have i ansigtet. Jeg har prøvet en del forskellige gennem tiden, men Pro Longwear fra MAC er helt sikkert min yndlings, og den første jeg har købt mere end én gang, da jeg lige har købt en ny.

Jeg har prøvet et par forskellige af MACs concealere (også et par andre mærker, men det er længe siden, så kan ikke huske præcis, hvordan de var). Den første var "Select Cover-Up", som er rimelig flydende og i en lille tube. Den anden var "Studio Sculpt", som er en mere fast concealer i en lille krukke. Og så senest denne, som også er en flydende form, men i en glasbeholder med en lille pumpe. Og den har jeg altså kastet min kærlighed på!

To knap så gode concealere til mig
Først lige lidt om, hvorfor jeg ikke var helt begejstret, for de to første: Select Cover-Up var bare lidt for flydende og dækkede ikke helt godt nok til, at jeg var ordentlig tilfreds. Og da jeg har tendens til lidt fedtet hud, så holdt den altså bare heller ikke hele dagen. Men jeg var nu alligevel okay glad for den og brugte den også i over et år, indtil tuben var brugt op.

Studio Sculpt var jeg dog ikke specielt begejstret for. Jeg synes for det første bare ikke, at faste concealere er så hygiejniske, da det jo er fristende bare at påføre dem med fingrene, og man derfor ikke kan undgå at få lidt bakterier i den, ligemeget hvor meget man vasker dem. Derudover synes jeg det var svært at påføre concealeren, så den lå helt jævnt på huden. Det var bare som om, den ville klumpe lidt. Og derudover havde den det også meget at sætte sig i linjerne og ikke mindst forsvinde og blive grim i løbet af dagen. Så den var jeg ikke så glad for, men brugte dog alligevel også en del af den, men efter et halvt års tid begyndte den at lugte mærkeligt og så skulle jeg ikke have mere med den at gøre ;)

Den bedste concealer til lidt fedtet hud
Jeg prøvede så for over et år siden Pro Longwear, og det har jeg, som I nok har regnet ud, slet ikke fortrudt! Den minder i konsistensen om den første, jeg prøvede, da den er ret flydende. Den dækker ganske godt, men kan dog godt nogle gange have brug for et ekstra lag, da den jo er af en tyndere konsistens, og derfor ikke er så umiddelbart godt dækkende, som en fast form.

Det jeg dog virkelig elsker ved den er, hvor godt den holder, hvilket også ligger lidt i dens navn jo. Den bliver nemlig overhovedet ikke grim at se på i løbet af dagen ved at sætte sig i linjer og folder, og den bliver også ved med at virke dækkende gennem hele dagen, selvom makeup dog altid vil falme lidt i løbet af dagen. Men jeg kunne altså virkelig se en markant forskel i holdbarheden med denne i forhold til alle dem, jeg før har prøvet. Og når man som mig har tendens til fedtet hud i t-zonen, så er det altså bare guld værd, at den holder så godt.

Så hvis du leder efter en god concealer, der holder fantastisk hele dagen, så anbefaler jeg klart denne! Og så er den bestemt også til at betale. Den koster 150 kr, men holder super længe. Jeg bruger en god klat af min hver dag, og min købte jeg i efteråret 2011, og den er stadig ikke helt tom. Og fordi den har en pumpe er den super hygiejnisk, så jeg behøver ikke at smide den ud før, jeg er færdig med den, da der jo overhovedet ikke kan komme bakterier ind i den og gøre den ulækker. Så de penge er altså virkelig godt givet ud! :)

P.S. Det tager lige lidt tid at vænne sig til pumpen, da den har det med at pumpe lidt for store mængder ud. Men man skal bare lige finde teknikken, og så kører det ellers ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...