Sider

torsdag den 21. marts 2013

Mine elskede støvler er gået i stykker! :(


Mine elskede brune støvler, som jeg købte for bare et par måneder siden er allerede gået i stykker! Sålen har løsnet sig fuldstændigt ude i snuden. Nøj, hvor er jeg ked af det, for jeg var ellers så glad for dem! Zalandos kundeservice har dog været super effektive, så jeg skal sende dem tilbage, og så får jeg pengene tilbage. Ville dog hellere have haft et par nye, men de er desværre ikke på lager i min størrelse længere - øv! Men jeg håber bare jeg kan finde nogle lignende til næste vintersæson så, for har som sagt virkelig været glad for dem :)

De sidste par dage har bare været ekstremt ordinære. Har haft et par forskellige ting, der skulle ordnes, har set lidt LOST og ellers har jeg arbejdet lidt på nogle blogindlæg til tiden, mens jeg er i London, så der ikke går helt tørke i bloggen. Årh, hvor er jeg altså nervøs for den flyvetur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...