Sider

onsdag den 13. marts 2013

Sundhedsupdate!


Jeg skrev jo i starten af året om, hvordan jeg i år ville fokusere lidt mere på sundhed, hovedsageligt med fokus på at dyrke mere motion i form af løb. Det viste sig dog at blive lidt sværere end som så, da jeg har haft store problemer med smerter i den nederste del af mine ben (mere præcist på ydersiden lige over anklerne) ved selv de mindste ture. Og det blev bare ikke bedre ligemeget, hvor meget jeg prøvede.

Her i sidste uge var jeg så ved lægen med det, og jeg fik at vide, at nogle sener i mine fødder og ben ikke bevæger sig helt korrekt, når jeg løber. Han mente dog nok, at jeg langsomt kunne træne dem op til det, og jeg fik nogle udstrækningstips og sådan. Men det var også meget vigtigt, at jeg tog det virkelig stille og roligt, så der kommer nok desværre til at gå pænt lang tid før, jeg kan løbe bare et par kilometer. Og så skal jeg også have købt nogle ekstra støttende løbesko. Så det er jo lidt trælst, men i det mindste er det da dejligt nok at finde ud af, hvad der var galt. Men det er bare at klø på og være tålmodig fra min side! :)

Nu er det jo som sagt hovedsageligt mit mål bare at komme i nogenlunde god form, så kosten har jeg ikke nogle bestemte planer med. Jeg synes dog, at jeg er noget mere bevidst om, hvad jeg spiser, end jeg før har været, og det er jo kun godt. Så alt i alt går det meget stille og roligt fremad med mit lille sundhedsprojekt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...