Sider

torsdag den 21. marts 2013

#throwbackthursday

Babystadiet og 9. klasse

På Twitter har folk det jo med at poste diverse billeder fra fortiden hver torsdag, når det er såkaldt "throwback thursday". Så det vil jeg også kaste mig ud i, dog her på bloggen i stedet for ;)

På det første billede har jeg ikke været meget mere end et år, da jeg lige er begyndt at kunne gå. Alle er jo super søde i den alder! Jeg er dog glad for min mor har givet mig lyserødt tøj på ellers ville jeg have lignet en dreng for jeg var bare den mest skaldede baby ;)

Andet billede er fra 9. klasse, hvor jeg var 15 år. Pænt hår, ikke? ;) Ej udover håret har jeg vist ikke ændret mig synderligt. Er måske blevet et par kilo tungere og nok også en smule højere. Men sådan er det vel mange gange. Og så håber jeg da jeg er kommet til at se mere voksen ud, haha. Det er nu så hyggeligt at se tilbage på gamle billeder og tænke tilbage på fortiden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...