Sider

fredag den 1. marts 2013

Tilbage til virkeligheden og nye neglelakker


Så er jeg endelig oppe ved overfladen igen efter mit Lost-eventyr her de sidste dage. Jeg nåede lige at blive færdig med sæson 4 (der var kun 14 episoder), så nu mangler jeg kun de to sidste sæsoner. Og har måske fundet én, jeg kan låne dem af på dvd, så det ville være super dejligt.

Jeg har slet ikke fået vist jer de to smukke neglelakker, jeg fik i gave af Nina her i weekenden. De er så fine, og jeg har slet ikke nogle lignende selv, så det er ret godt ramt ;) Har fået prøvet den brune fra Rimmel og glæder mig til at få prøvet den anden også!

Jeg er hjemme ved mine forældre denne weekend pga. arbejde. Gud, hvor jeg ikke orker det! Men det er så skønt at se min lille hund igen - og selvfølgelig også resten af familien :)

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...