Sider

tirsdag den 26. marts 2013

Yndlingsserier: Afsluttede, Del 1

Hvis du kender mig bare en lille smule, så ved du også, hvor meget jeg holder af tv-serier. Jeg har derfor også set en hel del af dem, så her vil jeg dele nogle af min absolutte favoritter med jer. Disse er allesammen afsluttede, og der kommer derfor ikke flere afsnit af dem. Jeg er mest til ungdoms-dramaserier, man ikke skal tænke alt for meget over, når man ser dem, så den genre er selvfølgelig den mest repræsenterede :)

One Tree Hill (9 sæsoner)
Uden tvivl min all-time yndlingsserie; jeg har virkelig været besat af den gennem tiderne! Den handler om en gruppe unge i en forholdsvis lille by i North Carolina og deres liv på high school. Specielt de to halvbrødre Lucas og Nathan, som har samme far men to fuldstændig forskellige liv - den ene velhavende og populær, den anden ordinær og anonym, og de kender knap nok hinanden. Men de spiller begge basketball, og da de pludselig skal spille på samme hold, flettes deres liv sammen og bum - så er der drama! Serien er underholdende, hjertevarm, velskrevet. Skuespillerne er fantastiske og det samme er musikken. Man bliver totalt suget ind i universet! :) 

Veronica Mars (3 sæsoner)
Denne serie blander det typiske high school drama sammen med krimi og mysterier. Hovedpersonen Veronica mistede før seriens start sin bedste veninde, som blev myrdet, og derefter er hendes liv gået gevaldigt ned ad bakke, og mordet på veninden er stadig ikke opklaret. Veronicas far er privatdetektiv, og hun hjælper til i mange af sagerne, og som den første sæson skrider frem kommer hun tættere og tættere på sandheden omkring venindens mord, mens man også følger en række mindre sager i hvert afsnit. Det er super god og spændende underholdning, men det bliver alligevel ikke for krimi-agtigt. Og så elsker jeg personerne og alle deres one-liners!

The O.C. (4 sæsoner)
Det er jo en klassiker! Serien om Ryan som kommer fra et fattigt og kriminelt miljø, men som bliver bragt ind i det på overfladen perfekte og luksuriøse liv hos overklassen i Orange County. Under overfladen er der dog masser af problemer, og det er jo altid god underholdning. Serien er dog ikke kun drama og kærlighed, den er også virkelig sjov og personerne er fantastiske. Der er bestemt en grund til, at det er en klassiker!

Gilmore Girls (7 sæsoner)
Endnu en totalt hyggelig og hjertevarm serie om et helt specielt og tæt forhold mellem en singlemor og sin teenagedatter. Man følger både familieproblemer (hovedsageligt problemer med moderens anstrengte forhold til sine noget konservative forældre), og begge kvinders kærlighedsliv. Den er så hyggelig, og der er også bare de bedste replikker i den. Det eneste minus er dog, at hovedpersonerne altid spiser SÅ usundt; pizza, burgere, pomfritter, is, kage og alt muligt junk, så jeg bliver altid så frygtelig sulten, når jeg ser serien ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...