Sider

torsdag den 28. marts 2013

Yndlingsserier: Afsluttede, Del 2

Life Unexpected (2 sæsoner)
Endnu et skønt familiedrama, som jeg vil kalde "hjertevarm". Vi følger en ung pige, der hele sit liv har boet hos forskellige plejeforældre, da hun blev adopteret væk som lille. Nu vil hun dog myndiggøres som 16-årig (tror jeg hun er), men det kræver en underskrift fra hendes biologiske forældre, som hun ikke ved, hvem er. Hun finder dem dog, og ja, så følger man ligesom, hvordan det udvikler sig og det forhold, der opstår mellem dem. Det er ærgerligt serien ikke er længere (begge sæsoner har hver 13 afsnit), men heldigvis bliver serien godt afrundet, så man skal ikke frygte en åben slutning.

Desperate Housewives (8 sæsoner)
Endnu en klassisker, som jeg tror de fleste kender til. Historien om de desperate husmødre i den tilsyneladende stille og rolige forstad, som dog gemmer på en helt masse hemmeligheder. Der sker altid en masse vildt, og den er jo bare super underholdende. Og karaktererne er så skønne, fordi de alle er en smule overdrevne ;)

LOST (6 sæsoner)
Den har jeg jo snakket om mange gange før efterhånden, da jeg lige nu er i gang med at se den for første gang. Jeg er ikke helt færdig endnu, men den fortjener helt klart også en plads her på listen. Den er nok den mest "dybe" serie af alle dem på listen og skiller sig en smule ud, da jeg jo mest er til ungdomsdramaer. Men den handler om en gruppe mennesker, der styrter ned på en øde ø, som hurtigt viser sig at gemme på en masse hemmeligheder og mysterier. Serien er en smule overnaturlig, men slet ikke på nogen fantasy-måde. Den er i hvert fald super spændende, men også meget mystisk!

2 kommentarer:

  1. I absolutely LOVED Desperate Housewives! Such a great series!

    SvarSlet
    Svar
    1. Me too! Such a classic - I was so depressed when it ended :(

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...