Sider

onsdag den 10. april 2013

75 års fødselsdagsoutfit

Outfitdetaljer:
"Læder"Jakke: Vero Moda - Skjorte: H&M
Bukser: Vero Moda - Sko: Mary B - Ur: Michael Kors

Beklager det dårlige billede, men jeg havde travlt både inden og efter festen i lørdags, så havde slet ikke tiden til at få taget et ordentligt billede.

Men ja, som titlen også siger, så er outfittet fra min farmors 75 års fødselsdag i lørdags. Tror billedkvaliteten er skyld i, at jeg ikke har fået postet det endnu. Det var rimelig casual, da det var en frokostfødselsdag, så jeg havde bare nogle sorte bukser, en fin top, læderjakke og høje hæle på. Mit hår var desuden sat op i en noget høj knold, og så fik jeg prøvet en del af det nye makeup, jeg købte i London. Desværre fik jeg ikke taget nogle billeder af det - øv altså!

I dag fik jeg afsluttet praktikforløbet i forbindelse med min uddannelse med gruppearbejde og fremlæggelse. Dejligt at få det lagt på plads, så jeg kan fokusere på det kommende afgangsprojekt. Til aftensmadstid mødtes jeg med min søde veninde (og nabo) til spisning på en café. Det var super hyggeligt, og skønt med noget lækkert mad (jeg fik en mozzarella og pesto sandwich).

I morgen får jeg besøg af min lillesøster, for vi drager jo til København fredag morgen i anledning af Lana Del Rey koncerten. Det bliver dejligt at komme på en hyggetur med lidt shopping og ikke mindst en forhåbentlig skøn koncert. Så jeg glæder mig helt vildt, selvom vi skal op ved halv fem tiden fredag morgen! Puha ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...