Sider

onsdag den 17. april 2013

Dagens outfit: Casual shoppingtur på en skøn forårsdag

T-shirt: Gina Tricot - Jeggings: Vero Moda - Sko: Converse
Taske: Friis&Company - Ur: Michael Kors - Solbriller: H&M

Endelig fik jeg bevæget mig udenfor til nogle outfitbilleder - dog kun på min altan men stadigvæk ;) Jeg var et smut inde i byen i dag, da jeg først og fremmest skulle ind og klage over mine Levi's jeans, som jeg tit har vist her på bloggen. Stoffet er nemlig revnet flere steder, selvom de slet slet ikke har været for stramme til mig - tværtimod. Og heldigvis var de rigtig søde og helt enige med mig om, at det ikke var normalt. Så jeg fik pengene tilbage (de var på tilbud, da jeg købte dem, så jeg kunne ikke bare lige få et nyt par desværre, da de ikke længere havde den model). Så nu har jeg lidt ekstra penge til rådighed - det skal man ikke klage over, selvom jeg dog kommer til at savne bukserne. Ellers skulle jeg bare handle lidt ind og sådan inde i byen, så det var skam ikke så spændende.

Jeg havde min nye t-shirt på i dag, dog selvfølgelig med en jakke over, når jeg var udenfor - det er trods alt ikke sommer endnu (desværre). Tja, et rimelig afslappet og lettere kedeligt outfit, men jeg ville nu alligevel gerne dele det, når der nu var så fint vejr til at afprøve altanen til billederne :)

3 kommentarer:

 1. Flot enkelt outfit, jeg kan rigtig godt lide den t-shirt! :)

  - Nanna
  www.nannafrederiksen.dk

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en fed t-shirt. Den er jeg helt vild med :)

  www.isabellapernille.dk

  SvarSlet
 3. Tusind tak skal I have begge to! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...