Sider

mandag den 1. april 2013

Det dér med at flyve..


Så er jeg endelig kommet tilbage til overfladen igen efter nogle udmattende dage. I drømmer ikke om, hvor træt jeg har været! I dag fik jeg dog heldigvis muligheden for at sove lidt længe, hvorefter jeg vågnede op til min mors hjemmelavede brunch. Lækkert! Nu sidder jeg tilbage i min dejlige lejlighed, som jeg har været væk fra i over en uge og nyder en lækker smoothie.

Nå, men tilbage til min tur til London og ikke mindst det, jeg i så mange år har frygtet; nemlig at flyve! Og det var jo slet ikke så galt, som jeg har gået rundt og troet. Jeg bryder mig bestemt stadig ikke ligefrem om det, men det er nu ganske overkommeligt.

Jeg havde det forfærdeligt inden turen derover - heldigvis havde jeg de beroligende piller, så der faldt ret hurtigt ro på, og jeg var lidt mere afklaret med det hele. Men jeg blev stadig ved med at tænke "Hvad har jeg dog rodet mig ud i?!?", haha. Men ja, det gik jo over al forventning, dog lidt skræmmende, da det hele var så nyt for mig - har nemlig ikke fløjet siden jeg var 8 år! Men jeg var ganske rolig under hele turen og græd hverken før eller under turen, og jeg har ellers meget let til tårer i forbindelse med stort set alle negative følelser. Jeg plejer dog stort set aldrig at græde af glæde, men da flyet landede, og det hele var overstået, løb tårerne bare ned af kinderne, fordi jeg var så lettet og lykkelig over, at det var gået så godt. Lidt pinligt, men også et godt billede på, hvor stor en sejr det var for mig.

Inden turen hjem var jeg også ret nervøs og tog igen piller for at berolige mig selv lidt. Men denne gang var turen endnu lettere. Godt nok gjorde mine ører noget mere ondt, men selve turen var let overstået, for nu vidste jeg ligesom også, hvad jeg gik ind til ;)

Så ja, jeg kan nu officielt sige, at jeg sagtens kan overkomme at flyve! Det er så mærkeligt for mig, for det har været min største frygt siden min sidste flyvetur, der som sagt var helt tilbage til dengang, jeg var 8 år gammel. Men jeg er så lettet og stolt over mig selv. Og hvilke muligheder, jeg nu har! Verden har for alvor åbnet sig for mig :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...