Sider

tirsdag den 30. april 2013

En tiltrængt makeover til min altan!


Ja, som jeg nævnte den anden dag, så fik min altan endelig sin tiltrængte makeover i fredags, som jeg har snakket om i et stykke tid nu. Og jeg er super glad for resultatet! Specielt for tæppet, da det nu endelig ikke er så koldt for fødderne derude. Møblerne har jeg fået af min søde farmor, som ikke skulle bruge dem længere, og de passer jo så fint dertil i størrelsen, for det er jo ikke ligefrem jordens bredeste altan ;) Og lænestolen købte jeg på tilbud i JYSK for nogle uger siden, så nu kan jeg endelig ligge ned og nyde solen (hvis det da ellers nogensinde bliver sommer). Så ja, nu mangler vejret bare at blive bedre, og så er min altan helt klar til sommeren.

Tæppet er forresten fra Silvan, og kan købes lige her.

2 kommentarer:

  1. Wow, lækkert altan alligevel!

    Kh Emma
    ohmygown.wordpress.com

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...