Sider

mandag den 29. april 2013

Gårsdagens outfit: Til konfirmation

Kjole: Only - Jakke: Vero Moda - Sko: Deichmann
Halskæde: Pieces - Ur: Dolce&Gabbana - Negle: OPI "Just A Little Rösti At This"

Endelig nogle udendørs outfitbilleder her på bloggen - jeg bor jo alene, så det er sjældent, jeg har en fotograf til rådighed i hverdagen. Men ja, jeg var jo til konfirmation i går og havde i den anledning min nye maxikjole på, som jeg virkelig elsker! Den var super skøn at have på og tilpas fin til lejligheden, ikke mindst pga. prikken over i'et i form af den nye halskæde også. Jeg håber jeg kan tage flere udendørsbilleder til bloggen i fremtiden - de er bare lidt mere interessante, ikke? ;)

3 kommentarer:

  1. Det er et rigtig flot outfit til konfirmation Hvorfor skal det altid være hvidt, nej det er faktisk fedt at der er nogle som vælger et lidt mindre forudsigeligt outfit til en konfirmation :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...