Sider

søndag den 28. april 2013

Hjemme efter nogle travle dage + lidt grænsehandel


Jeg beklager tavsheden på bloggen de sidste dage, men der er sket en helt masse ting. Torsdag aften og nat var jeg i byen med nogle piger fra mit studie, og fredag kom mine forældre ud til mig, da vi skulle lave lidt ting ved min altan. Derefter kørte jeg med dem hjem, da jeg skulle på arbejde om lørdagen. Efter arbejdet om lørdagen kørte vi direkte til Sønderjylland, hvor vi var en lille tur over grænsen, og derefter overnattede dernede, da vi skulle til konfirmation til middag i dag søndag. Og efter konfirmationen skulle vi så hjem igen, hvor jeg blev smidt af i min lejlighed. Så der har ikke været mange stille øjeblikke!

Men det var en super hyggelig konfirmation - den sidste jeg skal til i mange år. Og så var det skønt at få handlet lidt ind ved grænsen, specielt at få lagret op på mit elskede Nutella. Undskyld til den danske statskasse! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...