Sider

søndag den 14. april 2013

København og Lana Del Rey!


Long time no see, må man da vist sige! Men jeg er i hvert fald endelig tilbage igen nu efter nogle sindssygt travle dage. Jeg havde en fantastisk tur til København, men jeg var først hjemme ved 19-tiden lørdag aften, hvorefter vi fik besøg af noget familie. Og fordi jeg skulle forholdsvis tidligt op og på arbejde i dag, så gik jeg ret tidligt i seng i går aftes, da det generelt bare havde været en trættende dag. Og i dag fik jeg først fri fra arbejde kl. halv fem, så jeg skulle lige have mig en lille aftenslur inden jeg overhovedet kunne overskue at tænde min computer.

Nå, men nu til det mest spændende ved hele turen, nemlig koncerten med Lana Del Rey. Nøøøøj, hvor var det en skøn oplevelse! Hun var bare så sød og så sang hun helt fantastisk live - bedre end jeg havde turdet regne med, og der var bare en skøn stemning i salen. Vi havde nogle helt perfekte siddepladser rigtig tæt på scenen, og det var virkelig så dejligt at kunne sidde ned og ikke skulle tænke på al den skubben og masen, der er når man står nede foran scenen, og ikke mindst ømme fødder. Og jeg nød også bare koncerten meget mere af den grund. Så ja, det kunne ikke have været bedre, og jeg er så glad for, at jeg fik den fantastiske oplevelse!

Til slut vil jeg lige dele én af de videoer, jeg optog til koncerten. "Ride" er nok min absolutte yndlingssang, hun har lavet indtil videre, så den skal I da lige have lov til at nyde ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...