Sider

mandag den 15. april 2013

Lidt billeder fra turen til København

Lækkert hotel i samme bygning som koncerten - dejlig nemt!

Udsigt fra vores værelse på 12. (!!) etage - min højdeskræk var ikke specielt imponeret.

Lææææækker mad på en cafe tæt på hotellet, "Cafe Moccador".

   
Lidt egobilleder; først ved maden og derefter med en drink efter koncerten :)

Ja, lige en omgang billeder fra turen. I dag har jeg sovet dejligt længe, hygget med min lille hund og derefter været en tur inde i byen for at kigge på nogle ting til min altan, som jeg snart skal gøre sommerklar. Her til aften har jeg desuden også løbet godt 6 kilometer på mine forældres crosstrainer - skønt at få rørt sig lidt! I morgen drager jeg så hjem til mig selv igen, hvor jeg bare skal flade ud, og jeg har for én gangs skyld slet ingen planer i weekenden, så det bliver dejligt at få ordnet en masse ting i lejligheden og ja, ellers bare dovne i stor grad ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...