Sider

tirsdag den 2. april 2013

London shopping, del 1: Bøger


Jeg læser hovedsageligt engelske bøger, da jeg helst vil læse bøger på deres originalsprog, men samtidig er engelske bøger altså også bare noget billigere end de danske. Så det var helt sikkert, jeg ville komme hjem fra London med en god portion bøger, og det gjorde jeg selvfølgelig også!

I Waterstones var der et tilbud med, at hvis man købte to bøger, fik man den ene til halv pris, så det var jo ikke så ringe. Jeg endte derfor med de ovenstående fire titler. Jeg har godt nok læst "An Abundance of Katherines" før, men det er lang tid siden, og det var den eneste af John Greens fantastiske bøger, som jeg ikke selv ejede. Så nu har jeg læsestof til det næste stykke tid :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...