Sider

søndag den 7. april 2013

London shopping, del 3: Makeup og skønhedsprodukter

Makeup er uden tvivl det, jeg altid kommer hjem med mest af, når jeg har været på ferie. Det er nemlig ofte billigere i udlandet, for ikke at nævne, at de har en masse mærker, der ikke kan fås herhjemme. Så her er den gode portion skønhedsprodukter, jeg fik slæbt hjem fra London:

Maybelline Color Tattoo "Pink Gold" - Sleek i-Divine palette "Storm" - MAC pensel "217"

Jeg elsker virkelig Maybellines "Color Tattoo" cremeøjenskygger som både er fantastiske for sig selv, men også som baser under pudderøjenskygger. Desværre er farveudvalget på det danske marked ret trist. Derfor blev jeg super glad, da jeg fandt denne smukke gyldne lyserøde farve i London - den er så smuk! Derudover købte jeg "Storm" paletten fra Sleek som er totalt hypet i makeupverdenen, og den skuffer bestemt ikke. Skønne farver og super god kvalitet til prisen! Og sidst men ikke mindst, så købte jeg en blending pensel fra MAC, som jeg længe har ønsket mig, men først har fået købt nu, da der var en del penge at spare i England fremfor herhjemme :)

Revlon lip butter "Tutti Frutti" - MAC læbestift "Coral Bliss"

Jeg har en kæmpe svaghed for læbestifter, så selvfølgelig skulle jeg også have et par stykker af dem med hjem. Jeg elsker Revlons lip butters, som igen er et totalt hypet produkt med god grund. De er nemlig ret læbepomade-agtige i konsistensen men giver stadig ret god farve. Desværre kan Revlon ikke fås i Danmark, så jeg vidste allerede hjemmefra, at jeg skulle have købt én af dem. Det blev så denne orange farve, som er super god her til forår og sommer. Og den er ikke helt så dramatisk i virkeligheden, som den ser ud på billedet. Derudover kom jeg til at købe en MAC læbestift i Stansted lufthavnen, da den var så billig (knap £12!) i den toldfri afdeling. Farven er en smuk koralfarve, som jeg længe har sukket efter! ;)

La Roche-Posay Effaclar Duo - GOSH BB Cream "01 Sand"

Begge disse er "backup"-produkter, da jeg egentlig ikke mangler dem lige nu og her. Men cremen har gjort underværker for min hud og var en hel del billigere i forhold til herhjemme (£13 mod 153,- herhjemme!). Derudover var min elskede BB cream fra Gosh også billigere, og jeg har ikke så meget tilbage, så det var jo perfekt :)

Sarah Jessica Parker "Lovely" parfume 100ml - Barry M neglelak "Ruby Glitter"

Min yndlingsparfume gennem mange år var Sarah Jessica Parkers "Lovely" - den er dog blevet overhalet af "Viva la Juicy" nu, men jeg elsker den stadig meget højt! Den er dog desværre udgået fra det danske marked, så selvom jeg havde en hel 30 ml flaske tilbage herhjemme kunne jeg stadig ikke stå for et fantastisk tilbud i en parfumeoutlet. Jeg fik nemlig en 100 ml flaske til lige knap £20, hvilket er hvad man plejer at kunne få en 30 ml på tilbud til herhjemme. Viiildt! Så nu løber jeg da i hvert fald ikke tør foreløbig. Derudover kunne jeg ikke stå for glitterlakken fra Barry M. Den skuffede mig dog lidt, da jeg troede den havde en sort base, men som viste sig at være hel klar. Men sådan er det jo tit med glitterlakker..

Jeg er SÅ glad for alle de nye lækre ting - og hvis jeg var dig, ville jeg tage og holde øje med bloggen det næste stykke tid, for jeg har hørt en lille fugl synge om, at nogle af disse ting måske kunne blive DINE! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...