Sider

søndag den 7. april 2013

Ny "roommate" hos mine forældre


Jeps, jeg har fået en ny værelseskammerat på mit værelse hos mine forældre, nemlig denne crosstrainer, som de har købt! Den er kæmpestor og ikke specielt køn, men jeg er alligevel så glad for, at de har fået sig sådan én, for det betyder jo, at jeg kan låne den en gang i mellem.

Jeg prøvede den i fredags, og er allerede helt vild med den. Jeg "løb" over 4 km på den uden pause, hvilken jeg ikke engang tilnærmelsesvis kan ved almindeligt løb, da jeg jo har nogle problemer med mine ben i den forbindelse. Så dette er et super godt og skånsomt alternativ til løb, som jeg helt sikkert vil få masser af glæde af!

Jeg var desuden på en lille almindelig løbetur i dag, da jeg kom hjem til mig selv igen. Det gik knap så godt, da mine ben stadig var en smule trætte efter i fredags, så de protesterede lidt. Men det bliver jo aldrig bedre, hvis ikke jeg trodser smerterne en gang i mellem ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...