Sider

torsdag den 18. april 2013

Projekt "Sommerklar altan"


Som I så i gårsdagens indlæg, så er jeg den heldige ejer af en ganske fin altan. Desværre er det en klassisk betonaltan, som er ret kold og trist at se på, men det skal der laves om på her til den kommende forårs- og sommersæson. Jeg vil derfor have købt et græslignende udendørstæppe, der kan ligge på gulvet derude, så der ikke er så koldt for fødderne, og derudover har jeg anskaffet mig nogle ordentlige møbler derudtil, deriblandt et lille bord og en stol, der kan ligges ordentligt i, så jeg kan ligge og nyde solen til sommer. Jeg glæder mig så utrolig meget til, den bliver færdig, og det skulle den gerne blive inden for et par ugers tid. Så her har i lige et par "før"-billeder, som jeg tog den anden dag, og så får i selvfølgelig også nogle billeder af det færdige resultat, så snart det er klart. Det bliver spændende ;)

I dag har det blæst en halv pelikan udenfor, så jeg har slet ikke gidet at bevæge mig udenfor, når jeg nu alligevel ikke var tvunget til det. Så jeg har bare sovet alt for længe og ellers bare hygget i sofaen med en bog. Det har nu været meget skønt. I morgen aften skal jeg endelig i biografen og se "The Host" - jeg glæder mig! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...