Sider

tirsdag den 16. april 2013

Shopping i København

Urban Outfitters, 235 kr på udsalg

Gina Tricot, 130 kr på udsalg

Gina Tricot, 79 kr

Nu fik jeg jo ikke købt så meget tøj i London, så jeg havde lidt tøjshopping, jeg skulle have indhentet (eller det sagde jeg i hvert fald til mig selv!). Jeg må have følt mig rimelig casual den dag, for jeg endte i hvert fald med at købe to sweatshirts og en t-shirt. Men det er nu også fantastisk med nye og dejligt behagelige basisting.

Det er lidt sjovt med den øverste sweatshirt fra Urban Outfitters - jeg så den nemlig i London, hvor den også var på tilbud, men vi havde travlt på det tidspunkt, så jeg kunne ikke nå at prøve den og ville selvfølgelig ikke købe den uden at prøve den først. Siden da har jeg dog tænkt på den flere gange og ærgret mig over, at jeg ikke havde tid til at prøve den. Så derfor kiggede jeg efter den i butikken i København og fandt den i min størrelse og til samme pris som i London! Det var bare så heldigt, og jeg fik oven i købet 10% i studierabat så den endte med at koste bare 211 kr. Lidt af et kup, for den er virkelig lækker i kvaliteten. Derudover fik jeg også fundet et par ting i Gina Tricot, hvilket jeg ellers aldrig plejer at gøre af én eller anden mærkelig grund - tror kun jeg har et par ting derfra!

Så det er super dejligt med lidt nyt tøj! Og inde i Magasin blev der uddelt gratis gaver fra hudplejemærket Murad, så jeg fik en lækker lille taske med, som indeholder tre små prøver på nogle af deres produkter. Og som sagt helt gratis! Der er ikke noget så godt, som at få noget gratis ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...