Sider

lørdag den 20. april 2013

The Host og en skøn forårsdag


Så fik jeg endelig set The Host i går aftes. Og den var jo bare super god! Jeg har læst bogen to gange og er helt vild med den, så jeg var ret spændt på at se filmen, da jeg ikke rigtig havde nogen idé om, hvordan den ville fungere på film. Men jeg synes den fungerede super godt, og jeg anbefaler klart filmen til alle, der har læst bogen (og også alle andre - har dog lidt svært ved at være objektiv). Dog går den nok ikke så lang tid længere, så skynd dig! :)

I dag har jeg bare nydt det gode vejr med en bog ude på min altan. Jeg er endelig blevet færdig med Jussi Adler-Olsens nyeste bog "Marco-Effekten", og den var ganske udmærket, selvom den ikke ligefrem slog benene væk under mig. Og ellers har jeg bare handlet lidt ind og sådan. En ganske skøn og afslappende lørdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...