Sider

tirsdag den 9. april 2013

Træning og gensyn med skolen


Dagen i dag har budt på absolut ingen planer eller forpligtelser for første gang i alt for lang tid! Jeg har nemlig allerede næsten læseferie på mit studie, da vi begynder at lave afsluttende projekt her sidst på måneden. I morgen skal jeg dog til en lille eksamen ang. mit praktikophold, men det bliver nu meget hyggeligt, da det er et gruppearbejde, så det bliver dejligt at høre en masse om, hvad min medstuderende har oplevet i deres praktik.

Jeg har virkelig fået smag for træningen nu, hvor jeg endelig har lidt mere tid til det. Jeg trænede jo hårdt på mine forældres crosstrainer i fredags, løb en lille tur søndag, cyklede til og fra skole i går og så løb jeg en lille tur igen i dag. Jeg er stadig ikke særlig god til det og løber kun en tur på ca, 1 km, da jeg ikke må overanstrenge mine dumme ben ;)

I går var jeg henne på skolen til en spørgetime omkring afgangsprojektet og et andet foredrag. Derefter var jeg ude og spise frokost med et par piger fra studiet, som jeg ikke havde set i alt for lang tid pga. praktikken. Så det var super hyggeligt og dejligt at se alle folk igen!

P.S. Som I nok har bemærket er der kommet nyt layout på bloggen. Nu havde jeg jo efterhånden haft det andet i en evighed, så jeg trængte til en forandring, og ville også gerne have lidt mere plads til større billeder. Så jeg håber I kan lide det, selvom jeg måske ikke er helt tilfreds med det selv ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...