Sider

onsdag den 8. maj 2013

15 random facts om mig..


1. Jeg har ikke spist mad på McDonald's i omkring 6-7 år. Dels fordi de ikke rigtig har noget vegetarvenligt mad, men det har generelt bare aldrig sagt mig noget.

2. Jeg har en rigtig god hukommelse og kan huske de mærkeligste ting. Jeg har det dog med at glemme, at andre ikke altid husker så godt, og kan derfor godt blive såret eller småirritereret, hvis folk ikke kan huske noget, jeg har fortalt dem.

3. Jeg bliver utrolig hurtigt mæt af almindeligt mad, mens jeg er stort set umættelig når det kommer til alle søde sager.

4. Jeg har aldrig kunnet lide ost, lakrids, peberfrugt og agurk. Og så har jeg desuden heller aldrig brudt mig om chips.

5. Jeg er virkelig udpræget B-menneske og har det bedst, hvis jeg kan få lov til at gå i seng midt om natten og sove til middag. Og så har jeg generelt bare et kæmpe sovehjerte.

6. Jeg farver ikke hår, så min nuværende hårfarve er 100% naturlig.

7. Det første jeg gør, når jeg kommer hjem er altid at tage joggingbukser på. Jeg er generelt bare ekstremt grim og sjusket at se på, når jeg bare er hjemme.

8. Jeg har kun haft ét hul i mine tænder for mange år siden, og det var ét der nærmest ikke var til at undgå at få.

9. Jeg bestod min teoriprøve i første forsøg, men dumpede til gengæld hele tre gange til min køreprøve. Av!

10. Jeg var gennem hele min barndom sygeligt genert og fandt mig bare i alt. Det er jeg dog ikke mere og alle de år har bare resulteret i, at jeg absolut ikke finder mig i noget som helst i dag.

11. Jeg var virkelig besat af Hilary Duff engang, og har faktisk mødt flere veninder (deriblandt søde Nina) på et dansk Hilary Duff forum for mange år siden, hvor jeg var én af de mest aktive brugere.

12. Jeg har lige siden jeg var helt lille drømt om at have vildt langt hår (dengang tog jeg et viskestykke, lagde det på hovedet og satte det fast med en hårbøjle og vupti - jeg havde langt hår). Desværre var jeg et rimelig skaldet barn, og mit hår har stadig ikke formået at vokse sig særlig langt.

13. Modsat størstedelen af kvinderne i denne verden, så siger sko mig bare ikke ret meget, og slet ikke stiletter.

14. Jeg har kun været uden for verdensdelen Europa én gang, nemlig da jeg var omkring 6 år og var på ferie med hele min familie i Marokko, som jo ligger i Afrika.

15. Jeg bliver hurtigt irritabel og skidt tilpas af varme, og jeg duer bare slet ikke til at ligge og stege i solen i flere timer.

2 kommentarer:

 1. Your Hilary Duff fact made me laugh out loud. I absolutely adore that woman & made me remember how amazing & popular forums were LOL.

  By the way, that picture of you is FANTASTIC! Your eyemakeup is amazing!

  Stef

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, she's still totally amazing! Forums were everything back then haha ;)
   Aw, thank you so much!!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...