Sider

lørdag den 18. maj 2013

Anmeldelse af Nivea In-Shower Body Lotion


Det kan tælles på én hånd, hvor mange gange jeg årligt får taget mig sammen til at bruge bodylotion. Det tager for lang tid, og så hader jeg bare alt, hvad der klistrer på min krop. Derfor var jeg med det samme interesseret, da jeg så denne nye in-shower version af bodylotionen fra Nivea. Så den skulle selvfølgelig prøves!

Først skal det lige siges, at min hud ikke har det helt store behov for bodylotion, da den kun sjældent bliver tør. Derfor købte jeg også dén til normal hud, men den fås også til tør hud. Jeg har prøvet den et par gange nu, og jeg er bestemt ikke skuffet! Man smører den bare på hele kroppen efter, man har vasket den, og så skal den ellers bare skylles af igen med det samme. Det føles lidt som balsam til kroppen, og den kan godt føles lidt svær at vaske af igen. Men man kan helt sikkert mærke, at huden er blevet dejlig blød, når man har fået tørt kroppen. Om det så mere er en "overflade-behandling", eller om det virkelig er noget, der i længden går ind og gør en forskel for tør hud, skal jeg ikke kunne svare på. Men umiddelbart virker det i hvert fald, og det er jo bare super smart og ikke mindst dejlig nemt til en travl hverdag. Og duften er desuden også ganske behagelig - meget mild og neutral.

Så ja, alt i alt et produkt, jeg helt klart synes er værd at prøve. Hvis man virkelig døjer med tør hud, tror jeg dog en almindelig bodylotion ville give bedre resultater, men det er som sagt svært for mig at bedømme, da min hud ikke er specielt tør. Men det kan jo i hvert fald komme an på en prøve! :)

Nivea In-Shower Bodylotion kan fås (næsten) overalt, og den vejledende pris er 50 kr, men jeg fandt min til 25 kr i Fakta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...