Sider

tirsdag den 28. maj 2013

Dagens negle: Apricot Punch ..og eksamensprojekt!

Rimmel Lasting Finish "053 Apricot Punch" i naturligt lys, 2 lag

Så fik jeg endelig prøvet denne forholdsvis nye neglelak. Jeg lakerede nemlig mine tånegle med denne farve i går og syntes den var så fin, at jeg også lagde den på fingrene. Den er da bare indbegrebet af sommer! Og så havde jeg slet ikke set, da jeg købte den, at den er med duft i. Så nu lugter mine negle af aprikos - det kan man så diskutere, hvor fedt det er, men det er nu sjovt nok. Men i hvert fald en super fin farve og ganske god konsistens, prisen taget i betragtning :)

Jeg har travlt med mit eksamensprojekt disse dage, så jeg beklager, hvis bloggen er lidt kedelig og upersonlig, men jeg har bare ikke så meget tid til overs til den. Et problem mange studerende bloggere nok har på denne tid af året! Og så går jeg jo bare rundt herhjemme og ser vildt grim ud i joggingbukser og uden makeup. Men på torsdag har jeg et par ærinder, så måske jeg får tid til en lille outfitpost den dag, det er efterhånden lidt tid siden sidst :)

8 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot! Perfekt sommer farve :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Og så koster den bare 30 kr ;)

   Slet
 2. Skøn farve, virkelig!

  Huge hugs http://www.gittemary.com/
  https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
  http://www.youtube.com/Gittemary

  SvarSlet
 3. Sikke en fin sommerfarve! Og hvor er det sjovt at den er med duft!? :D

  Jeg har lige luret lidt rundt på din blog, og den er virkelig lækker!

  - Louise :)
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret sjovt! ;)

   Og tusind tak skal du have - må lige tjekke din også :)

   Slet
 4. Fineste neglelak. Hvor er den dog bare fin og sommerlig.

  Og ih ja. Jeg kender eksamens-dilemmaet alt for godt. Jeg sidder også bare her i en fuldstændig sump-lignende tilstand med uredt hår og alt for stor sweatshirt. Det virker pludselig helt uoverkommeligt overhovedet at skulle rejse sig fra sofaen - for der er så mange bøger, der skal læses, og notater der skal skrives. Æv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis :)

   Og ja, det er frygteligt. Heldigvis er mit nogenlunde overstået nu, så der er faldet en kæmpe sten fra mit hjerte!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...