Sider

mandag den 20. maj 2013

Dagens negle: Gouda gouda two shoes (haha)


Mine negle har de sidste par dage været dækket af denne smukke neglelak. Det er OPIs "Gouda gouda two shoes" fra deres Holland kollektion - de finder altså bare altid på de bedste navne til sine lakker! Men det er faktisk ikke engang min egen, jeg har nemlig bare lånt den af min mor, som er så heldig at eje den. Det er en super smuk og unik farve, som nok bedst kan beskrives som en blanding af gammelrosa og brun. Den har desuden virkelig diskret gyldent shimmer i sig, men det var svært at få ordentligt med på billederne. Den er så fin! :)

Dagen i dag har bare stået på opgaveskrivning, lidt handlen ind og ikke mindst en masse tøjvask. Ikke det mest interessante, men det skal jo gøres en gang i mellem. Og så synes jeg bare, jeg bliver mere og mere forkølet, som dagene går - det er altså bare ikke særlig fedt, men der desværre ikke så meget at gøre ved det..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...