Sider

søndag den 19. maj 2013

Dagens outfit: I zoologisk have

Jakke: Only - T-shirt: H&M - Nederdel: H&M
Tørkklæde: H&M - Halskæde: H&M - Sko: Race Marine

Jeg lokkede min søster til at lege fotograf i dag, da jeg har været en tur i zoologisk have med familien. Det var super hyggeligt, specielt fordi det er så længe siden, jeg sidst har været i zoologisk have. Dyr er da bare de skønneste! Dog var mange af dem af én eller anden grund ekstremt dovne, men sådan nogle dage har de vel også bare.

Nå, men jeg kunne endelig få noget mere eller mindre sommerligt tøj på i dag, da sommervejret endelig havde besluttet sig for at komme til Nordjylland. Dog kunne jeg ikke gå all-in på grund af min dårlige hals, så tørklædet måtte med mig. Men i hvert fald super skønt endelig at føle sig lidt sommerligt klædt på igen, nu må varmen bare gerne blive hængende :)

P.s. Hvor fedt er det lige, at vi vandt Melodi Grand Prix'et i går aftes? Det var så dejligt!

1 kommentar:

  1. Åh hvor skønt - jeg savner sådan at være i zoo!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...