Sider

tirsdag den 14. maj 2013

Dagens outfit: På museum i shorts og blonder

Jakke: Only - Cardigan: H&M - Blondetop: H&M - Shorts: H&M - Leggings: Milla (Føtex)
Tørklæde: H&M - Bælte: Ukendt (fra Frankrig) - Sko: Converse - Ur: Michael Kors - Solbriller: H&M

Jeg har været en tur på museum i dag, da jeg skulle tage nogle billeder derinde, som jeg skal bruge til mit eksamens-projekt - ret spændende! Outfittet ville selvfølgelig have været pænere med nogle tynde nylonstrømper på i stedet for leggings, men vejret var da bare lidt for skizofrent i dag med både sol, skyer, blæst, regn og endda lidt hagl. Det må gerne snart stabilisere sig lidt igen - det er alt for svært at finde ud af, hvad man skal have på, når det skifter hele tiden!

Jeg har fået leget en del med mit nye kameraobjektiv i dag, og jeg er SÅ glad for det. Jeg skal dog lige vænne mig til, at jeg skal så langt væk fra motiverne, og min altan er desværre ikke lang nok til, at jeg kan tage fuldfigursbilleder med det, men så må jeg jo bare bruge det andet til det ;) Men ih, det tager bare de fineste portrætter med sløret baggrund:

2 kommentarer:

 1. Hehe ja det er ikke sådan med zoom'et objektiver ;)
  Men super lækkert billede til sidst! (ikke fordi du ikke også ser pæn ud på de andre ;) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det kræver lige lidt tilvænning!
   Men tusind tak skal du have :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...