Sider

onsdag den 1. maj 2013

Det dér med at opføre sig ordentligt..

Jeg var lige et lille smut inde i byen i dag for at se statsministerens 1. maj-tale. Ikke fordi jeg ligefrem er den største fan af hende (jeg har dog heller ikke noget synderligt imod hende), men mest fordi jeg aldrig før har set en dansk statsminister eller toppolitiker i virkeligheden, da de simpelthen så sjældent bevæger sig nord for Limfjorden, hvor jeg oprindeligt kommer fra.

Men puha, det var ikke ligefrem nogen god oplevelse. Jeg kunne knap nok høre, hvad hun sagde pga. buhen, råben og trutten i diverse horn. Og hun er jo også blevet udsat for angreb med både rådne tomater og vandpistoler gennem hele dagen. Det var seriøst så pinligt at overvære, og jeg fik bare SÅ ondt af hende. Altså bare fordi man er uenig med kvinden, så fortjener hun altså ikke at blive behandlet sådan - hun har jo altså trods alt ikke gjort noget i ond mening. Havde folk bare buhet lidt da hun gik på scenen, og da hun forlod den, havde det været helt fint med mig, man har jo lov til at udtrykke sin utilfredshed. Men slet ikke at lade hende tale er altså bare for meget, specielt også for de, der rent faktisk gerne ville høre, hvad hun havde at sige.

Så ja, jeg synes virkelig det var pinligt og ikke mindst respektløst at overvære, og jeg gik virkelig derfra med en dårlig smag i munden. Men respekt til Helle for at gennemføre alle talerne - jeg var seriøst løbet grædende derfra, hvis det var mig. Men nok om det - glædelig 1. maj til alle. Tænk at vi nu kun har én måned tilbage inden, vi træder ind i sommermånederne. Skønt! :)

P.S. Beklager det elendige billede, men jeg stod ret langt væk fra scenen og min iPhone 4 zoomer så dårligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...