Sider

mandag den 6. maj 2013

Eksamenslæsning og ja, lidt mere shopping..


I dag har jeg været et smut henne på mine skole for at hente en masse bøger jeg havde bestilt hjem gennem deres bibliotek, som skal bruges til mit eksamensprojekt. Så nu kan jeg forhåbentligt komme rigtigt i gang - synes jeg har haft lidt svært ved at tage mig sammen, når jeg har været væk fra skolen så længe!

Derefter var jeg en tur inde i byen og handle ind. Ud over nødvendige dagligvarer kom jeg dog også til at købe et par fornøjelsesting. Det blev til en fjernbetjening til mit kamera og en neglelak, da Matas disse dage har 25% på alle neglelakker for klubmedlemmer og en mascara, som jeg også fik til 25%, da det gjaldt for alle Maybelline produkter. Jeg har ikke prøvet mascaraen før, men jeg havde lyst til at prøve en ny, så nu får vi se. Derudover købte jeg også en helt klassisk sort bomuldsnederdel i H&M til 50 kr, som jeg så fik 15% i studierabat på, da de åbenbart kører en kampagne med det for tiden. Og så fik jeg også købt en gave til min mor, for der er jo Mors Dag på søndag :)

Jeg har jo selvfølgelig også nydt det helt eminente vejr i dag - det var jo nærmest sommerligt! De siger det bliver ligeså godt i morgen, så der regner jeg helt klart med at læse til eksamen på min altan :)

2 kommentarer:

 1. Held og lykke med din eksamenslæsnings :)
  Nu starter hele ræset jo!

  Skriv endelig om din nye fjernbetjening, har overvejet sådan en i lang tid, så er meget spændt på at høre, hvad du synes :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :)

   Det skal jeg nok - har ikke lige fået prøvet den så meget endnu, men indtil videre tror jeg helt sikkert nok, jeg skal blive glad for den!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...