Sider

onsdag den 15. maj 2013

En dag med eksamen, lækker mad og tilsnigende sygdom


I dag har jeg arbejdet på mit eksamensprojekt med nogle piger fra mit studie, hvorefter vi var ude og spise en lækker frokost. Jeg fik en tofuburger med pomfritter til, og det var åh, så lækkert! Derefter tog jeg hjem til mig selv igen og arbejdede videre på projektet. Jeg har dog langsomt fået det dårligt i løbet af dagen og ligger nu med ondt i halsen og er bare ret slap og ved siden af mig selv. Jeg håber virkelig det går i sig selv igen - jeg har bare slet ikke tid til at være syg nu. Og så skal jeg igen i morgen mødes med pigerne og arbejde videre, så jeg skal altså bare blive frisk igen. Ugh, det er helt sikkert pga. det ustabile og uforudsigelige vejr for tiden - det er aldrig til at vide, hvor meget tøj, man skal have på :(

2 kommentarer:

  1. Hvor ser den mad dog bare ekstremt lækker ud!! :) Håber ikke du bliver syg! På forhånd god bedring!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var den bestemt også! Tak skal du have - jeg kunne desværre ikke undgå det :(

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...