Sider

fredag den 17. maj 2013

En rimelig begivenhedsløs fredag


Mit nye objektiv skulle selvfølgelig også lige testes på min fantastiske hund Minnie, som dog er den største diva, der simpelhen nægter at kigge på mig, når jeg har et kamera i hånden. Men jeg er derfor, som I nok kan regne ud, taget hjem til mine forældre, da jeg skal på arbejde i morgen (til eventuelle nye læsere, så arbejder jeg i den by, hvor mine forældre bor, som ligger et godt stykke fra der, hvor jeg selv bor nu).

Jeg har været så umådeligt heldig at løbe ind i en forkølelse og har derfor været lidt sløj de sidste par dage - ikke det bedste tidspunkt, når jeg nu laver eksamensprojekt. Men jeg har det heldigvis bedre nu og er da også frisk nok til arbejdet i morgen. Og så glæder jeg mig bare til at hygge med familien til Melodi Grand Prix i morgen aften - det bliver forhåbenligt en god aften set med danske øjne. Rigtig god weekend til alle! :)

3 kommentarer:

 1. Det er nu dejligt med et nyt objektiv - altid spændende at afprøve :) Dog er det træls med forkølelsen, tror den har fat i mange pt.

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig! Og ja, tror det må være det skiftende vejr :(

   Slet
 2. Var med och tävla om din favoritprodukt från Hope Design! Välj mellan allt från väskor och trendiga toppar till smycken och grymt snygga mobilskal! :)
  http://adaras.se/2013/may/vinn-en-valfri-vara-fran-hope-design.html#comment

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...