Sider

onsdag den 1. maj 2013

GIVEAWAY: London makeup goodies! [LUKKET!!]


Jeps, her kommer bloggens allerførste giveaway med en masse lækre produkter, jeg købte med hjem til én heldig vinder, da jeg var i London for en måneds tid siden! Produkterne kan ikke findes på det danske marked, og jeg ejer selv eksemplarer af dem alle og er super glad for dem. Og hvis du interesserer dig bare en lille smule for skønhedsverdenen ved du også, at der er tale om en del kultprodukter :)

Du kan nemlig vinde 1 stk. Sleek i-Divine palette i farven "Storm", som indeholder en masse smukke og neutrale farver i super god kvalitet. Derudover får du også én af de ret berømte Lip Butters fra Revlon i farven "Strawberry Shortcake" - en neutral og hverdagsvenlig pink farve, der vil klæde alle. Du får også en Color Tattoo fra Maybelline i farven "On and On Bronze", som er en helt fantastisk cremeøjenskygge på højde med MACs paint pots - desværre er farveudvalget på det danske marked ikke særlig spændende, men det er denne farve så til gengæld! Og sidst men ikke mindst en lille bonusting i form af en Barry M neglelak i farven "Ruby Glitter". Jeg havde troet basen var mere sort, men det var den desværre ikke, så du skal helst have en anden neglelak under - farven er dog under alle omstændigheder rigtig fin. 

(Alle billeder er selvfølgelig af mine egne eksemplarer af produkterne!)

Alt hvad du skal gøre for at deltage er følgende:
1. Følg bloggen på Bloglovin'
2. Smid en kommentar til dette indlæg om, hvad DU bedst kan lide at læse om på blogs. (Husk at angive din email, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder!)

Mere er der ikke i det! Konkurrencen løber gennem hele maj måned, og vinderen bliver fundet herefter. Held og lykke - jeg håber, der er mange, som har lyst til at deltage :)

- Konkurrencen er kun åben for folk bosat i Danmark! -

38 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle vildt fede ting Camilla, og så stort at du giver det væk!

  Tosset som det end lyder, så er mine yndlings indlæg altid dem, der er mest hverdags agtige. På din blog holder jeg aller mest af de små opdateringer med hvad du har fået af spise og hvad du har udnyttet dagen med :)

  Ellers hitter outfit posts også altid mit hjerte!

  nannaemmaersgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 2. wow ja virkelig lækre ting!! :-)

  Jeg holder af neglelaks-indlæg, mest fordi jeg er så besat af neglelak!! :-)

  kh Nina [cantanta@hotmail.com)

  SvarSlet
 3. Hold da op nogle lækre sager :) dem gad jeg godt vinde...!

  Elsker outfit indlæg :) synes tit at man får et meget nedre indtryk af tøjet når det ses på et "normalt" menneske (i forhold til modeller)... Desuden giver det rigtig god inspiration til hvad man selv kan købe/sætte sammen :)

  (maja3012@hotmail.com)

  SvarSlet
 4. Jeg kan bedst lide at læse blogindlæg hvor folk fremviser deres kreative sider.

  denlilleverden@godmail.dk

  SvarSlet
 5. Jeg følger selvfølgelig via bloglovin' :-D

  Ærligt... jeg følger blogs, der fanger mig inden for 2-3 minutter. Det kan være alt mellem himmel og jord. Specielt et personligt præg, fanger mig hurtigt.

  SvarSlet
 6. Den paletter ser virkelig lækker ud, elsker farverne! Jeg kan bedst lide outfits, som jeg selv kan blive inspireret af :D

  SvarSlet
 7. Jeg vil helst læse blogs med lækre opskrifter, skønhed til budget og mode til budget. Jeg har ikke en økonomi hvor jeg bare kan købe uanede mængder af Chanel, Mulberry, Gucci osv. :)

  SvarSlet
 8. Jeg elsker roomtours og andre hvor man viser indretning og organisering. Så spændende! Og så elsker jeg hverdagsindlæg om hvad folk render og laver :-)

  SvarSlet
 9. Lækker give away :-)
  Jeg kan bedst lide at læse om gode køb, makeup, makeup tips, negle tips, diy, tutorials, og sådan.

  Mia
  Miasunivers@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg elsker at læse om DIY's, nye køb og anmeldelser! :-)
  Mvh Maria Møller
  mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 11. Jeg elsker at læse om nye køb, Diy'er og outfits :)
  Følger dig på bloglovin

  Dadaskatze@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg er rigtig glad for at læse om beauty og skønhedprodukter, da jeg ikke selv har meget erfaring på det punkt og jeg gerne vil lære mere. Dog er jeg også rigtig glad for at læse diverse mode blogs, da de tidligere har hjulpet mig rigtig meget med at finde min egen stil. (:
  Mail; Nanna_Thomsen@Hotmail.dk
  Blog; www.nannalowthomsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 13. Deltager :-)

  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Sikke en fin giveaway!

  Jeg læser gerne om beauty og indretning. Derudover kan jeg godt lide personlige indlæg :)

  l.lausdahl@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Super fed giveaway! Jeg elsker outfit indlæg og tips. :)

  info@mesmerizedbyme.com

  SvarSlet
 16. Jeg vil gerne være med :) følger på Bloglovin.

  Jeg kan godt lide blogs om folks hverdag, mode, osv. Jeg kan godt lide at se hvad folk har købt, og hvad de synes om forskellige produkter :)
  Og jeg kan gode lide massere af billeder :D

  Sarahno91@hotmail.com

  http://dozyprincess.blogspot.dk/

  SvarSlet
 17. Barry M nail polish! Love! Unfortunately I do not live in Denmark, but in the little town of Las Vegas. Just wanted to drop a comment regarding what blog posts I love...

  I love when people blog about their city and where they live. Something about cityscapes amazes me. To be able to realize the beauty around you instead of always planning a vacation on somewhere ELSE to go really is an amazing thing. :)

  Stef

  SvarSlet
  Svar
  1. Sorry, but the shipping would just be way too expensive :( But oh my, I wanna go to Las Vegas, you're very lucky!

   That's really interesting! I will definitely keep that in mind and maybe do some posts with pictures of my town :)

   Slet
 18. Mine yndlings blog er dem med en skøn blanding af indlæg og beauty produkter, mode og madopskrifter.
  kristina742003@yahoo.dk

  SvarSlet
 19. Elsker når folk inspirerer en, fx ve DIY eller med outfits eller træning for den sags skyld!
  Følger dig på bloglovin nu :)

  missen.5@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Elsker DIY og skønhedstips :-)

  jansegj10@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg elsker inspirerende mode og hverdags blogs. Jeg elsker blogs med flotte billeder og gode tekster. :-)

  maryamalkhalidi@live.dk

  http://maryoumas.blogspot.dk/

  SvarSlet
 22. Er helt forelsket i alle tingende :))♥ jeg er en makeup tøs så jeg elsker makeup rutiner, reviews, månedens favoritter og meget mere :))

  telafer97@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg elsker at læse om helt normale hverdagsting, hvor jeg nemt kan relatere til det, som der bliver skrevet. :-)

  /Simone Warncke
  dobby96@hotmail.com
  simonewarncke.blogspot.dk

  SvarSlet
 24. Jeg elsker at læse om make up og skønhed :)

  Sara R
  sara8071@gmail.com

  SvarSlet
 25. Følger dig nu via bloglovin :) Og det er meget forskelligt hvad jeg synes der er interessant om, at læse på blogs. I øjeblikket er det alt muligt kreativt, da jeg selv er i mit kreative hjørne fortiden ;-)

  Hilsen Mette M
  Mail: mmeo5@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Hej Camilla!
  ...så kom jeg forbi bloggen!! Super fin! Jeg elsker jo at læse om makeup og se billeder af andres makeup'er! :)
  rikke_hundal@hotmail.com
  Rikke

  SvarSlet
 27. Elsker at læse om de nyeste tendenser og produkter:)
  hcb@ofir.dk

  SvarSlet
 28. Jeg elsker, at læse om skønhed, makeup og hudpleje :)

  yelizz@live.dk

  SvarSlet
 29. Følger dig i forvejen... :)
  Jeg kan bedst lide at læse blogs om makeup - skønhed - negle - og... Hvis bloggeren har gode tips og tricks. Det er fedt og fangende... :D

  Mette- Bissenogemsen@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Følger dig på bloglovin. Og jeg elsker at læse om ting, som folk brænder for - så er det ligegyldigt hvad det er, bare det er skrevet med passion :) Men altså, bøger og mad er jeg ret vild med! :P

  rebeccavaever@gmail.com :)

  SvarSlet
 31. Følger dig på bloglovin' som boghylden :)
  Jeg elsker enkle outfitindlæg og hyggelige hverdagsbilleder :)

  gittewinneche@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Wauw en overdrevet lækker give-away, det er virkelig nogle skønne produkter!

  Jeg følger din blog på Bloglovin' :-)
  Af indlæg kan jeg aller bedst lide outfitindlæg - Jeg synes simpelthen de er så inspirerende :-)

  - Knus Louise / louisep319@gmail.com
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
 33. Jeg følger dig nu!
  Virkelig overdrevet fed-mega-fuckin-skøn-fantastisk giveaway! Jeg krydser virkelig fingre for at jeg vinder, det ville jo være en drøm, eller noget! Virkelig fedt at du gider at bruge dine egne penge på det. Og så nogle ting der er så fine!

  Jeg elsker dine indlæg om beauty, og alt det der. Og så når du laver outfitindlæg! Jeg syntes virkelig at der er inspirerende. Men keep going! Jeg er vild med din blog. :)))

  Astrid.p@hotmail.dk

  SvarSlet
 34. Fantastisk give away, nøj hvor vil jeg gerne vinde <3

  rucola_nej_tak@jubii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Giveawayen er desværre lukket! :(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...